Bloggportalen

torsdag 12 december 2013

Sticka Hjertefilt Till Etiopien med Sandnes garn! PS. JAG HAR TYVÄRR INGET KVAR!

Sandnes Garn har tillsammans med oss garnbutiker i Sverige dragit i gång ett projekt som de kallar för "Hjärtefilten". För att vi skall kunna beställa lagom många set så vill vi gärna veta hur många av er som vill vara med och sticka en babyfilt till Etiopien. Det är en ganska lättstickad filt. Läs citat nedan.

Citat: "I augusti i år kom Birgitta och Astrid på Sandnes Garn att prata om en resa Astrid hade gjort tidigare i år till Etiopien. Hon hade besökt flera barnhem och ett sjukhus för nyfödda bebisar där hon också delade ut en hel del stickade plagg. Som vi vet är fattigdomen stor i Etiopien och vi på Sandnes har bestämt oss för att göra ett projekt där vi vill göra "hjärtefiltar" till bland annat dom nyfödda på detta sjukhuset. För att kunna klara detta behöver vi hjälp av er, garnaffärer, och era kunder till att sticka upp dessa filtarna.

Vi har tagit hem 1000 kg med ett garn som heter Cito (50% bomull/50% akryl) som vi självklart sponsrar till projektet och vi står för alla kostnader som har med frakt att göra. Astrid har gjort ett underbart mönster som vi skickar ut till er. Vi är tacksamma för all hjälp vi kan få och hoppas ni vill vara med på denna resan med oss. Vi siktar in oss på att alla filtar skall vara klara till 1 mars, då vi skickar allt samlat ned till olika organisationer i Etiopien. Vårt mål är att få fram hela 2000 filtar." slut citat.

Vi vet också med säkerhet att dessa filtar kommer fram då Astrid på Sandnes Garn själv skall åka med ner till Etiopien.


Anmälan för att vara med sker I BUTIKEN!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar